Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Bages Vending cuida la sostenibilitat

Bages Vending és una companyia de màquines expenedores que distribueixen diversos productes. Des de fa varis anys procura tenir present la sostenibilitat i l’ecologia en el medi ambient. A més a més, realitza vàries accions relacionades amb això. Per una banda, distribueix gots de plàstic elaborats amb un 40% menys d’energia i, per altra banda, també proporciona gots de paper biodegradables. A més a més, les seves màquines expenedores tenen un baix consum.

Les marques amb les que treballen tenen certificats oficials. En primer lloc, la marca de cafès Lavazza, té la certificació Rainforest Alliance. En segon lloc, els cafès Illy, tenen les certificacions DNV Business Assurance BRC Food Certificate, Qualité France i IFS Food Certificate, entre d’altres.

Bages Vending treballa amb productes d’agricultura i comerç sostenible. Com a exemple, tenen el cafè de les seves màquines expenedores amb la certificació Rainforest Alliance, que implica el compliment de les normatives de sostenibilitat eco compatibles, socialment respectuoses i econòmicament factibles.

En conclusió, Bages Vending és una companyia que es cuida molt per la sostenibilitat i realitza vàries accions per portar-la a terme amb efectivitat. Per estar al dia de tot, entra a la seva web i informa’t de les últimes novetats relacionades amb aquest tema. De ben segur que no et deixen indiferent.

Comentarios