Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Coneix la nova pàgina web de la marca DALAY


DALAY, marca especialista en articles de corseteria i complements, presenta una nova pàgina web amb un disseny totalment renovat i actualitzat. És molt visual i interactiu. A més a més, disposa de noves fotografies d’alta qualitat i també d’una navegació senzilla i molt intuïtiva. 

Contactar amb l’empresa és molt fàcil, per a qualsevol dubte o pregunta que el client pugui tenir. La web també és molt clara i atractiva. Proporciona tots els seus articles de corseteria de manera visual. A més a més, com a novetat, a l’apartat de descàrregues DALAY es mostra el nou catàleg actualitzat en format PDF, on es poden veure tots els productes de forma ordenada.

Per a qui no coneix la marca DALAY,  en parlarem una mica...  Va néixer l’any 1987 a Barcelona. És una marca especialitzada en la fabricació i distribució de productes en el món de la corseteria i llenceria.

La marca es va posicionar al mercat estatal com a referent amb aquest tipus d’articles. El seu producte estrella és l’allargador elàstic per a sostenidors. DALAY té com a objectius oferir qualitat en els seus productes i cobrir totes les necessitats del seus clients en el mercat del sector tèxtil.

Aquesta marca forma part de l’empresa LECCO des de l’any 2018. La missió de la companyia és proporcionar una àmplia gama d’articles del sector del complement tèxtil per tal d’aportar un valor afegit a les demandes del mercat actual.



Comentarios