Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Coneix els productes calents per màquines expenedores de Bages Vending


L’empresa Bages Vending ofereix un ampli ventall de productes calents per màquines expenedores, com ara cafè de diferents tipus, xocolata, llet, infusions... També proporcionen productes més específics com xocolata sense gluten o llet desnatada, entre d’altres.

Bages Vending treballa amb grans marques com Illy i Lavazza, d’alta qualitat especialitzades en productes calents per màquines expenedores.

La marca Illy, ressalta per la seva qualitat i sostenibilitat en els seus productes com cafès i begudes calentes. Ofereix productes excel·lents, però sempre des del vessant de la sostenibilitat. Els seus productes són sostenibles socialment i econòmicament. La seva producció és totalment respectuosa amb el medi ambient. La marca ha estat recompensada amb molts premis i certificats internacionals.

La marca Lavazza, distribueix les càpsules i cafè en grà. Lavazza és una empresa que està compromesa amb el medi ambient. N’és un exemple el Cafè Tierra de Lavazza, d’alta qualitat amb la Certificació Rain Forest Aliance. Les càpsules de cafè Lavazza per a vending sorprenen als cafeters més exigents. A Bages Vending proporcionen el sistema Lavazza Blue, composat per dues línies de productes. En primer lloc, la línia Vending, ideal per a mitjanes i grans empreses i, en segon lloc, la línia OCS, pensada per a oficines i petites empreses. En aquesta última hi ha molts tipus de te, camamilla, consomé, xocolata i cappuccino.

Comentarios