Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Contracta Bages Vending per a màquines expenedores de begudes fredes


Per a contractar màquines expenedores de begudes fredes,  BAGES VENDING és una molt bona solució. És una empresa que ofereix el servei de vending d’alta qualitat en ciutats com Manresa, entre d’altres municipis de la Catalunya central. Treballen amb les millors marques, com ara Lavazza, Illy, Ducale, Saeco, entre d’altres. Tenen més de 20 anys d’experiència en empreses públiques i privades en serveis de restauració mitjançant màquines automàtiques de vending de grans i petits col·lectius.
En aquest post parlarem, específicament, sobre els productes freds per a màquines expenedores. La seva gran especialització i experiència en productes de venta automàtica d’alt nivell els permet oferir un servei i uns productes d’alta qualitat.
En les seves màquines expenedores que distribueixen begudes fredes, s’hi poden trobar marques com Coca-Cola, Fanta, Nestea, Aquarius, Redbull, Leche Pascual i també d’altres begudes com aigua (Font Vella, Viladrau i Vichy Catalán) i sucs naturals. Aquesta gran varietat està pensada per tal de que el consumidor pugui escollir el que més li vingui de gust quan pugui consumir-ho.
A més a més, BAGES VENDING ofereix l’opció de poder demanar un producte en concret. Gràcies al seu sistema de rotació de productes, l’empresa que contracti el seu servei podrà gaudir d’últimes novetats en productes en les seves màquines expenedores.

Comentarios