Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Descobreix tot sobre els allargadors de sostenidors


Una empresa que distribueix productes de corseteria es DALAY. A continuació parlarem sobre un dels seus productes. Els allargadors de sostenidors tenen com a funció augmentar la circumferència del sostenidor i també ajuden a allargar-ne la vida. Són fàcils d’adaptar-se, sense necessitat de cap costura. Aquest producte eixampla la mida del sostenidor de forma òptima, ràpida i senzilla, adaptant-lo a la talla adequada per un ús còmode i confortable de la peça.

La marca DALAY distribueix quatre tipus diferents d’allargadors: allargadors amb goma, allargadors sense goma, allargadors de cos i allargadors d’escot d’esquena.

Els allargadors amb goma són elàstics i també els més populars del mercat. Aquest producte té una utilització senzilla. No fa falta cosir ni enganxar l’allargador al sostenidor, simplement s’han d’encaixar els gafets de l’allargador  a les anelles del sostenidor, de la mateixa manera al costat oposat. N’hi ha de diferents mides. DALAY ven 15 colors diferents  pels allargadors amb goma.

Els allargadors sense goma  estan pensats per augmentar la circumferència del sostenidor d’una manera més rígida, per aquelles persones que no volen cap mena de moviment i que s’adaptin i ajustin de manera òptima a la seva talla. Aquest article és fàcil d’utilitzar. D’allargadors sense goma n’hi ha de diferents mides per tal d’adaptar-se de la millor manera a les característiques de sostenidor. DALAY proporciona 6 colors diferents per aquest producte.

Els allargadors de cos són elàstics i de talles grans per tal de subjectar de manera segura els sostenidors. Aquest producte és igual que el clàssic, és a dir, l’allargador amb goma, ja que porta una goma elàstica que permet una flexibilitat i elasticitat quan s’utilitzen. A l’igual que els altres allargadors, n’hi ha de diverses mides i també de diferents colors disponibles.

Els allargadors d’escot d’esquena són idonis quan es porta un vestit amb escot a l’esquena i no es vol mostrar la tira del sostenidor per tal de lluir un escot net. A l’igual que els altres tipus d’allargadors, aquest és fàcil d’utilitzar: de posar i treure. No cal cosir ni enganxar l’allargador a l’article. DALAY disposa de 6 colors diferents pels allargadors d’escot per esquena.

Comentarios