Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Coneix les cintes corcheteres de Dalay



La firma DALAY és una empresa especialitzada en la fabricació i distribució d’articles de corseteria. Compta amb més de 30 anys d’experiència i es posiciona al mercat estatal com un referent d’aquest tipus d’articles a base de treball, esforç, dedicació i molta il·lusió. DALAY pren com a premissa la qualitat dels seus productes, la fabricació nacional i l’afany d’oferir nous articles a les noves necessitats i a les noves demandes que puguin sorgir en el mercat del sector tèxtil. L’any 2018 la marca LECCO, situada a Manresa, incorpora la firma DALAY a la seva empresa.  

DALAY ofereix les cintes corcheteres que s’utilitzen, habitualment, per a la reparació de prendes o confecció de noves peces de roba i complements. Aquestes cintes es caracteritzen per contenir corchets o gafets de corseteria, que serveixen com a eina de tancament amb una tira de gafets mascle i una  tira d’anelles femella permetent un fàcil i pràctic encaix de les parts de la peça o prenda en qüestió.

DALAY disposa de cintes corcheteres d’una fila, de dues files o de tres files de gafets. Hi ha una gran varietat de colors, en total 6  de diferents, que són el blanc, el marfil, l’alabastre, el bisó, el negre i l’arena. Es poden comprar de dues maneres diferents: en preparats de 5 metres i també es poden servir a metres per a quantitats superiors.

També disposen de cintes elàstiques. Aquestes ofereixen la possibilitat de reparar, confeccionar o d’adaptar prendes. Hi ha alguns models de cintes elàstiques que tenen una banda de silicona per tal d’evitar el lliscament de la peça de roba o complement. A l’igual que el tipus de cintes corcheteres tradicionals, hi ha 6 tipus de cintes elàstiques, de diferents colors: blanc, alabastre, marfil, bisó, negre i arena. La venta d’aquest producte s’ofereix en preparats de 10 metres.

Comentarios