Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Descobreix els snacks sòlids de Bages Vending


Si vols gaudir de tots els avantatges de tenir una màquina expenedora de BAGES VENDING que ofereixi snacks sòlids i ets una empresa, no dubtis en posar-te en contacte amb aquesta companyia. Està especialitzada en la gestió de màquines expenedores. A més a més, ofereix un servei de Vending d’alta qualitat a ciutats com Manresa, entre d’altres municipis de la Catalunya central, treballant sempre amb les millors marques. BAGES VENDING compta amb més de 20 anys d’experiència en empreses públiques i privades en serveis de restauració mitjançant màquines automàtiques de vending de grans i petits col·lectius.
D’entre tots els productes que ofereixen, també destaquen els snacks sòlids per a màquines de vending com pastissets, xocolatines, pastes, galetes, llaminadures, fruits secs, fuita fresca de temporada, entre d’altres. Tot així gaudint d’un gran assortit, que permet canviar constantment de producte i tastar coses noves.
A les màquines de BAGES VENDING podràs trobar snakcs sòlids gustosos, diversos i de qualitat, com ara una canya de xocolata, galetes, llaminadures, fruita, etc. La seva metodologia de treball consisteix en rotar constantment els productes que tenen menys sortida i mantenir sempre en estoc els més sol·licitats.
A la seva oferta de snacks sòlids per a màquines de vending també es poden trobar entrepans variats com ara de tonyina, de xoriço, de gall d’indi integral, vegetals, entre d’altres.
Per concloure, també disposen de snakcs gourmet sòlids per a màquines de vending. Entre els productes més demandats, en destaquen les Patates Matutano, les pastes i pastissets Martínez, la brioixeria Pan Rico, els Donetes, els bastonets Pipa Velarte, el Kit Kat, les llaminadures Haribo...

Comentarios