Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Coneix tot sobre els aros, les copes i els protectors de corseteria de Dalay




T’aconsellem l’empresa DALAY www.dalay.com, que fabrica i distribueix productes de corseteria de molt bona qualitat. Amb més de 30 anys d’experiència en el món tèxtil, ofereix productes amb molt bones referències.

DALAY proporciona molts productes, entre els quals els aros metàl·lics, les copes i els protectors de corseteria https://www.dalay.com/aros-copes-i-protectors-idc-3.php.

Els aros metàl·lics de DALAY són resistents i flexibles i serveixen de recanvi per a sostenidors o banyadors. Hi ha disponibles 14 talles, des de la més petita, que és la talla 75, a la més gran, que és la talla 140.

Les copes de corseteria són idònies pels banyadors, perquè eviten les transparències. Es caracteritzen per ser suaus, fines i s’assequen ràpidament. Les copes que distribueix DALAY són sense costures i es poden rentar a màquina. És un producte molt pràctic i molt còmode d’utilitzar. Existeixen les copes de farciment, que és un tipus específic de copes, que actuen com inserts suplementaris per dotar de volum el pit. Amb aquest producte s’aconsegueix un efecte push up que facilita lluir un bon escot, perquè sosté el pit sense comprimir-lo. A l’igual que les copes comentades amb anterioritat, aquestes també es poden rentar a màquina, són sense costures i és un article molt pràctic i còmode d’usar.

Els protectors de corseteria estan pensants per la comoditat i el lluïment de la roba que s’escull en cada moment. Són complements per tal de fer més agradable i versàtil l’ús de prendes i complements. Articles com el tapa mugró de silicona, es poden aplicar en qualsevol moment gràcies a la seva lleugeresa i a la simplicitat de la seva col·locació. 

Comentarios