Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Allargadors elàstics d'escot de Dalay


Si esteu interessats en articles de merceria, segur que coneixeu els allargadors elàstics d’escot per esquena. Es tracta d'un complement indispensable si es porta un vestit escotat de la part de l'esquena i no es vol mostrar la tira del sostenidor. 

Us preguntareu, a on aconseguir aquest tipus de complement de merceria... Doncs a l'empresa Dalay, tenen aquests allargadors entre molts altres productes de primera qualitat. 

A Dalay s'han especialitzat durant molts anys en la fabricació i distribució d'articles de corseteria, i els seus allargadors per a sostenidors en són un exemple. Es tracta d'uns complements realment molt fàcils de posar i treure que no cal cosir ni enganxar l’allargador a la prenda.

Cal ajustar-los  per tal de que els allargadors tibin la tira del sostenidor cap avall i així quedin invisible a l’esquena. Dalay ofereix sis models de color diferent d'allargadors.

I recordeu que a Dalay, no només hi trobareu aquest tipus d'allargadors, si no que ofereixen una àmplia gamma de productes del sector del complement tèxtil per tal d'aportar solucions a les demandes del mercat.




Comentarios