Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Corcheteres i cintes elàstiques de Dalay

Avui us volem parlar de les corcheteres i cintes elàstiques per a corseteria i confecció de Dalay. En aquest enllaç que us facilitem, hi trobareu tota la informació.

Les corcheteres i cintes elàstiques son uns article de merceria clàssic de totes les merceries i a vegades tobar un proveïdor de confiança pot resultar complicat. Així doncs, us volem recomanar Dalay, perquè tenen una llarga trajectòria en el sector i una dilatada experiència.

Pels qui no sabeu de què estem parlant, aquest tipus de cintes, son cintes amb corchets o gafets de corseteria molt útils per a la reparació de prendes o confecció de noves peces de roba i complements. És un sistema de tancament que consisteix en una tira de gafets mascle i una altre d’anelles femella. Fent servir aquestes cintes, podrem tancar perfectament la prenda i amb les cintes elàstiques podrem reparar, confeccionar o d’adaptar prendes. Alguns models de cintes elàstiques tenen una banda de silicona per tal d’evitar el lliscament de la peça de roba. També les trobem disponibles en diferents colors.

Recordeu, tota la informació d'aquests articles entre altres a www.dalay.com


Comentarios