Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Dalay, la qualitat del detall


Avui us parlarem d'una marca amb més de trenta anys a les seves espatlles i que va néixer a Barcelona. Es tracta de Dalay. A Dalay s'han especialitzat en la fabricació i distribució de productes en el món de la corseteria i de la llenceria i gràcies a l'esforç i la feina ben feta han esdevingut un referent en aquest tipus d’articles a nivell estatal.

Un dels seus productes estrella, és l’allargador elàstic per a sostenidors, però tenen molts altres productes com aros per a sostenidors, tirants, cintes corcheteres i elàstiques... El que sí que us podem assegurar, és que tots els productes són fets amb la màxima delicadesa i qualitat.

Dalay té com a objectius oferir qualitat en els seus productes de fabricació nacional i cobrir totes les necessitats del seu públic objectiu en el mercat del sector tèxtil, oferint nous productes amb un disseny i unes característiques òptimes. 

La marca sempre ha tingut vocació pel servei i, al mateix temps, una ambició per la feina ben feta. Us recomanem la seva pàgina web: www.dalay.com



Comentarios