Sigue el blog

¡NOVEDADES! ¡SÍGUENOS Y TENDRÁS PREMIO!

Vending saludable a l'empresa


Una bona o mala alimentació pot influir de manera molt important en el rendiment del treballador a l'empresa. Cuidar l'alimentació és molt important també a l'entorn laboral. L'estrès laboral pot provocar desequilibris o desajustos alimentaris que poden generar alteracions a l'organisme i això pot afectar al treballador.

És freqüent la tendència a ingerir aliments en resposta a emocions negatives, el concepte és complicat i ampli, però volem posar èmfasi amb el problema de menjar malament per causes relacionades amb l'estrès laboral. Doncs bé, gran part de la nostra vida la passem a l'empresa, en un entorn laboral, i en moltes empreses hi ha la possibilitat d'accedir als aliments d'una màquina de vending. 

Aquestes màquines de vending poden ser una font de problemes saludables si els aliments que serveixen no són saludables o de qualitat així que disposar d'aliments saludables, bons, de qualitat, serà beneficiós per l'empresa i pel treballador a curt termini. 

Un exemple de bona praxis en el sector del Vending el trobem a Bages Vending.  Tant per donar servei a les petites empreses com a les grans multinacionals. Tenen una gran experiència i poden ajudar a escollir la millor màquina de vending així com els millors productes per a l'empresa. A la seva web hi trobareu tota la informació.




Comentarios